CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

17 Aralık 2008 Çarşamba

zeyrek rapsodisi.

- soad-aerials çok güzel şarkı bence. manyak oldum bugün. gerçi bi aralar baya tartışılıyodu soad, tek iç meselemiz olmuştu. gerçi şimdi gugıldan aratıp gelebilir bazı vatansever arkadaşlar. blogum fln heklenebilir, türk bayrağı fln konulur kocaman, çok konuşmıyım ben :) işi gücü bu olan bilişim üstadı türkler var çünkü, dünya çapında bu tarz şeylerle uraşıyolar. benim gücüm yetmez aşık atmaya. soad napmıştı, bi konserde türkler ve köpekler giremez mi ne yazmıştı dimi. daha dorusu fan gruplarından biri yazmış da öyle lanse edildi. atv habere bile çıkmıştı. başka haber olmadığı için gündemi oluşturduydu o vakitler. yine alevlendirmiyim ben, siktir git lan bok soad.

- bok dedim de aklıma geldi, ben hiç okulda tuvalete gitmedim sıçma amaçlı. mesela ilkokulda ortaokulda fln yaşanan sıkışma durumları çok felakettir. hele okula servisle gidiliyosa fln uzaktaysa oyyy. genelde sırasına oturur mağdur kişi. soğuk terler dökülmekte, çaktırmadan kıvranılmaktadır. o sırada ilgili ve sevecen bi arkadaş gelir;
* noldu x, neyin var?
* yok ya bişey hastayım biraz başım ağrıyo. midem de kötü bulantı fln. siz çıkın tenefüse, diğer tenefüs girerim oyuna ben. ebe olarak girerim problem de çıkmaz. biraz uyuyım geçer belki.
* peki sen bilirsin. iyisin dimi örtmene söliyimmi?
* yok yok bişi deme o kadar diil, sakın söleme. siz başlayın oynamaya gelirim ben.
* peki x'cim sen bilirsin, hadi görüşürüz.
* hı-hı e-evet. gö- görüşürüz. (hııaaaghkdfadfj..)
:) yaşamadım diyen genç varsa alnını karışlarım. çok planlı bi çocuktur o, her sabah çıkmadan sıçanlardandır. var mı aramızda öylesi? belki vardır. planlı sıçmıklılar sizi.

- cydar'ların evi çok güzel lan. yıllardır geldiğim yer de bu gece bi daha hoşuma gitti. 3 katlı, ahşap. daha dorusu iskelet beton da, dış komple ahşap, antika bi ev. içi son teknoloji. apple'dan geçilmiyo mesela. kaloriferli fln gayet teknolojik,rahat fln. ama biz antikalık yapıcaz ya illa, çatı katına çıktık sobayı yaktık. kestane pişiyo üstünde, kupalarca çay, bardak bardak şıveps limon, djarum, ps3. fonda da kısık bi seste buena vista :) bi de essay yazması lazım bu salaan, du bakalım bi yardım eli uzatıcam birazdan. ablası fransada okuyo, telefonda arkadaşıyla konuşuyodu demin tamamen fransızca. ağzımızın salyaları akarak izledik kendisini. fransız filminin içinde olmak gibi gerçek böyle tamamen halk arası konuşmalar ve muhteşem telafuz. 4 yıl fransızca gördüm cümlelerin yarısını ya yakaladım ya yakalayamadım öyle bişey. ah ulan ah.

ben başka şeyler de anlatcaktım da kestane yani bu nihayetinde, kusura bakmayın şimdi :) adios.

0 cokguzel bir sayidir.: