CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

15 Aralık 2008 Pazartesi

yorganda kene var.

teknik servis elemanı oldum çıktım sevgili okur. bikaç gündür işler yoğun tiviler bilgisayarlar fln kapış kapış. ulan kriz var fln yalan yani millette ne para var bi görseniz. plazmayı alıyo 4 milyar, nakit ödersem indirim olur mu diyo. höst be ayı. ama montaj teknik servis fln çok zevkli :) bi kere arabayı alıyoruz altımıza, mağazadan uzaklaşmış hava almış oluyosun, sonra bi zaman sınırlaması yok yavaş yavaş sallan dur yani. yemek ye, bişiler iç, bi vinstın yak fln oah. birazcık yoruyo işte ama olsun o kadar da olcak. 54 kiloluk plazma var lan eşşek ölüsü gibi. çoğu 30-40 kilo civarında, iki kişi taşıyoruz ona rağmen yusuf yusuf düşürcez diye. insanlar çok tip. bahşiş veren mi istersin çay ikram eden mi tost yapan mı yemeğe çağıran mı yaşıt kızıyla oğluyla tanıştırıp kanka yaptıran mı :D kapının önünde ayakkabısının arkasına basarak paspasta çıkarıp içeri giren bildiğin teknik servis oldum. ama post-modern teknik servis bu tabi, ayakkabılar konvers saçlar uzun, küpeli fln. görünce de şaşırıyolar öyle tip adam, üniversiteli. türkiye değişiyor ey sevgili halkım :)

şimdi başlığın ne alakası var, ağzıma bugün takılan bi şarkı bu. nerden duydum hiç hatırlamıyorum. yorganda kene var, kopar kopar gene var :) dünyadan taylır bildirdi, yakşamlar.

4 cokguzel bir sayidir.:

Lasombra dedi ki...

bizim de saçı rastalı piercingli dövmeli bi sucumuz vardı, çok marjinal gelirdi kendisi ağzım açık bakakalırdım dolu bidonu evin içinde yuvarlarken mutfağa doğru.

değişiyor herşey hey gibi hey.

fakeflakegirl dedi ki...

ahahhahaha kızım bizim sucu da çok benzio sizinkine:D
bununkinin saçlar üç numero kaş delik falan suyu değil de sucuyu alasım geliyor:)
(bkz:postmodern zamanlar:))
tylercan özlemişiz böle uzun yazılarını devamı gelsin:)

tyler dördın dedi ki...

:) vallahi lazım olursa öyle adam çağırın. garantili ve yerinde her türlü işi yaparım. matkaplı olursa daha iyi olur, çok seviyorum matkap kullanmayı. iyi de kullanırım keratayı :)

berraque dedi ki...

ehahsahsad ,
yasasın benden de alakasız baslık bulabilen varmış diyorum ben de .