CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

24 Aralık 2008 Çarşamba

yemekmemek.

- burger king'de hayatımın keşfini yaptım. tıpkı himym'deki gibi hayatımın en güzel hamburgerini buldum. steakhouse burger. kare köfteli olan. böyle bi lezzet olamaz sevgili okur, hele ki biftek,pirzola efendime söliyim antrikot fln böyle parça et seviyosanız hele ki mangalda fln. kesinlikle yemeniz lazım bunu. domates, kıvırcık, mayonez, kızarmış soğan halkaları ve dabıl peynirle beraber adeta bir lezzet senfonisi sergiliyor bu arkadaş. hoş, ben mayonez ve domates koydurmayıp ketçap ve hardal koyduruyorum. o da benim yorumum, siz orjinalini yiyebilirsiniz o da çok güzel. domates yazarken çok şüpheye düştüm yanlış yazıyomuş gibi, doru yazdım inşalla. domates. domates. doğru heralde ya. ama o "a" fazlalık gibi geliyo. ala ala. çok yoruluyorum heralde bu aralar.
neyse ne diyoduk, steakhouse. orta boy menüsü 9.75 , süper boyu 10.50 yetele olaraktan paranızı emen bir alternatif. ama son kuruşuna kadar değer, bu kadar güzel olamaz. gönlümde hep bi mekdanıs köfteburger krallığı vardı, arby's te severdim eğer varsa etrafta, börgırdan nefret ederdim. gerçekten nolduğumu şaşırdım sevgili okur.

- yemekteyiz programının fanatiğiyim. nası bok atıyolar karnım ağrıya ağrıya gülüyorum. ama izletiyo yani salak gibi oturup izliyorum :) ben olsam daha güzel şeyler yaparım. bokum bokum şeyler yapıyolar. ben olsam derim ki ne yemek istiyosunuz lan. herkese özel sipariş alırım, hepsini de acayip iyi yapmaya çalışırım. ama ruspuçocukları yine 2 puan verirler yarışma formatından çıkıp hile yaptım diye. öyle ruspuçocukları yani.

- danone nin ufak küpleri var ya çok özlemişim. şu anda aldım önüme 6 lısını, heralde film fln izlerken bitiririm diye düşünüyorum. çilekliydi eskiden bunlar şimdi ikiye ayrılmış bi de orman meyveli çıkarmışlar. eskinin çileklisi şimdinin orman meyvelisi. aman diyorum yanılmayın, alcaksanız orman meyvelisini alın doru olan o. tuzak kurmuşlar bize, atlamayın sakın eneee çilek diye :)

- ellerim çok üşüyo. dışardayken ellerim evdeyken ayaklarım üşüyo. bi çözüm bulmam lazım, hiç koymazdı soğuklar bana eskiden, bu kış nedense çok üşüyorum. öyle bi üşümek ki ölebilirim titrerken. parmaksız eldiven almak lazım. kar eldivenim var da onlar kocaman yani, kaleci gibi dolaşamam öyle ortalıkta. louie vardı ya onun alerji oluyodu elleri, onlar geldi aklıma. çok iyi beyzbol oynarsın diye dalga geçiyolardı :) öyle elim olsa ne korkunç.

- yarın cumulative sınavım var, hiç bilmiyorum napcam. 200-250 kelime çalışmam lazım, sabahleyin akşam çalışırım diyodum. öğleden sonra, akşam listesini çıkarırım yarın sabah otobüste de çalışırım diyodum. şu anda otobüste hallederim ya demekteyim. sabah da otobüste üşenicem aypodla uyucam muhtemelen. böylece bi cumulative sınavından nası 20-30 alınır onu göstercem size. ama kolay çıkarsa alırım lan 60-70. iyi benim ingilizcem.

yazcam aslında çok şey de yoruldum, sonra yazarım bi gün. au revoir.

3 cokguzel bir sayidir.:

Lasombra dedi ki...

gece gece yapılıcak şey mi bu. off steakhouse nası yerim ki onu.

off yieee

tyler dördın dedi ki...

:) yeme de yanında yat. festfuudun ulaştığı son nokta. hiç börgır sevmezdim hiç de yemezdim. artık başka yer tanımam o kadar diyorum. buralarda en yakın markasiti midir nedir orda var börgır :)

Lasombra dedi ki...

yok yie markasiti diil bitane fokssiti var bana en yakın orda xD