CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

26 Aralık 2008 Cuma

l'hiver.

kar da yağdı be sevgili okur. tabi şimdi aramızda sıcak iklimlerde yaşayan veya istanbul'un ılıman yerlerinde oturanlarınız da olabilir. ama şahsen istanbul'da karı ilk gören, okulların tatil edilmesi için referans olarak kabul edilmeyen bir ilçede yaşadığımdan dolayı, yılın adam gibi ilk karı yağdı. adam gibi dediğim tutmadı ama bildiğiniz lapa lapa yağdı. yerler ıslak olmasa tutardı gerçi, biliyorum ben evet. hep o yüzden tutmadı. bilmiyorum size oluyo mu da ben çok seviyorum kar yağmasını. yağmurdan daha çok severim. işteydim bugün, mağazadan çıkmak için bahaneler aradım, yok müşteri hizmetlerine gidiyim yok bakkala gidiyim yok montaja teslimata gidiyim. bi sürü şey. montaj olmadı hiç ama diğerlerinde çıktım, sallana sallana gezdim :)
padre'yle viski içtik, hava soğuk fln kış enstanteneleri ya, onun da canı çekmiş. 34 yıllık bi johnnie walker var bizde, saklamıştı o benden. onu çıkardı, nası heycanlandım heveslendim. dedemden kalmaymış. böyle güzel bi aroma olamaz yok daha ötesi yani. alkolü hissetmiyosunuz resmen. siz hissetmiyosunuz gerçi de kana karıştıktan sonra çok geç. 3 de bitti, 4.yü koymam heralde uykum gelmesin divx izlicem briç oynıcam fln işim var bisürü. o devam ediyodu içerde en son ama napıyo şimdi bilmiyorum. nası ısındım nası ısındım anlatamam. 5 kupa çay içmiş gibi oldum, odada cam açık ben tişortla hala sıcak geliyo oda :)
böyle işte çok önemli olaylar diil bunlar da, kış'a şahit olmak kıpraştırdı içimi yazıyım dedim. önemli bişey olursa yine yazarım. hiç blog formatı olmadı bu da idare ediverin siz. koyıyım bi kadeh? :)

1 cokguzel bir sayidir.:

Demirbey dedi ki...

köşe yazısı gibi,tuna kiremitçimsi.ama daha güzel,daha sıcak.can çektiriyo bu yazı,viskiye ayrı kara ayrı,o viski içilen ortama ayrı...