CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

31 Aralık 2008 Çarşamba

jingle bells.



evet bi önceki postta bahsettiğim hüzünlü halim %30 , coşku da %70 olarak değişti sevgili okur. bilirsiniz insan, en garip yaratıktır :) size kıristçmıs hediyelerim var bi sürü, şarkı video ve fotoraf. eğer akşam fotoraf çekersem onları da soraki gün hediye ederim :) planım şu. hiç bi planım yok. arkadaşlarla dışarı çıkıcaz, paramız var, evimiz yok. tüm çabalarla ev bulmaya çalışıyoruz götümüz donmadan, bi yere de paraları dökmeden tüm paramızı verimli kullanalım diye :) verimli dediğim rezil rüsva saroj etcek, dansettircek, gözlerinden yaşlar gelinceye dek güldürcek kadar alkol, acıkınca domino's, poker parası fln. film,dizi desen herkes bi arşivci, toplam 150-200 gblık divx fln bulabiliriz kendimizi sıkarsak. he bi de şöyle bişey var, şu anda çok üşeniyorum ve ev olmazsa, evde kalıcam heralde. çok şükür viskim var divxim var noel ruhum var fln :) gitgide o ihtimale kayıyo ruhum. of nası bi tembellik bu yareppim. belli de olmaz.

şu dancing santa e-kart çok güzel bişey de herkes yapmış. benim yapma hevesim kaçtı. ama çok güldüm :)

şimdi size öncelikle noel ruhumu kıpraştıran çok hoş bi şarkı ve video klibini hediye ediyorum.


sonra, yine insanı mutlu eden, 2009'a girmeden önce saçma bi mutluluk dalgası kaplatan bi iki şarkı koyuyorum.










son olarak da jingle bells tabi ki :) ama bikaç versiyonunu koycam istediğinizi dinleyin beğendiğinizi indirin fln. benim favorim dean martin. gerçekten çok seviyorum bu herifi. birinci sıradaki o, bu arada :) indirmek için divshare yazan yere basın, çıkıyo müzik adıyla sanıyla. burdan gözükmediği için kopya veriyorum birincisi dean martin.













mutlu yıllar sevgili okur, 2009 sizi mutlu edicek herşeyi getirsin. tanımıyorum sizi ama yine de çok seviyorum yani valla bak. :D

3 cokguzel bir sayidir.:

Bayan dedi ki...

pringles,chivas regal ve ev
noel bence budur =)
sanırım reklam oldu bu herneise =/
mutlu yıllar şimdide hoze =)

tyler dördın dedi ki...

chivas regal mi :) dün akşam beraber uyuduk şişesiyle :D futoraflar da var da kamuya açmak istemiyorum :)

Bayan dedi ki...

özel hayatın gizliliği.
chivas'ın özel hayatının (!)
=P