CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

22 Aralık 2008 Pazartesi

e.e.ş.# 4

baya olmuştu bu seriye bişi yazmayalı sevgili okur.
telezyonlarını yeni açan izleyicilerimiz için;
http://bencekinsafrakesesiyim.blogspot.com/2008/10/erotik-arklar.html
http://bencekinsafrakesesiyim.blogspot.com/2008/10/ee-2.html
http://bencekinsafrakesesiyim.blogspot.com/2008/10/ee-3_11.html

tgar'da yeni bi şarkı keşfettim, gerçi bi kaç şarkı daha keşfettim ama onların adını perşembe fln örencem inşalla. şimdi kime sölediysem ohooo ben biliyorum bunu dedi çok utandım. o yüzden koymaya da korkuyorum. ama biliyosanız da bilmiyomuş gibi yapın üzmeyin beni. ya da naparsanız yapın yeni keşfettim ne varmış elle elle.


böyle seslere çok hayranım, jazz gırtlak gibin. ki bu arkadaşlarımız jazz, funk ve rock'n roll söyleyebiliyolar. last.fm de araştırdım bebeyimiz caz da sölüyomuş. bebeyimiz dedim de çok çirkin bence. sesi güzel. sesini alalım başka bi kafaya monte edelim. :)

ondan sonra bi de bu var, bu da enteresan bi şarkı. üstteki kadar güzel diil de, yine eeş olur yani bence. olmazsa da olmasın. çok huzurlu bi gecedeyim öylesine yazıyorum eeş olsa da olur olmasa da. demin şafıl oldu, duyunca aaa eeş dedim. bu çokgüzel yağmurlu günde kucak dolusu sevgiler gelsin, herkes sevgi dolsun, elinde çayla fln. :)

3 cokguzel bir sayidir.:

fakeflakegirl dedi ki...

biri biliyordum da nambır tu pek bi güzelmiş.
insan ismini cismini yazar.

hazal. dedi ki...

ikinci şarkının adııı??

tyler dördın dedi ki...

oh işte bilemediniz ben bildim. sekizüz puan hakettim bence :)

martina sorbera - better man
my boss's daughter adlı sabun köpüğü amerikan komedisinde ashton kutcher la tara reid in sevişme sahnesi müziğidir ayrıca. ne biçim dansediyodu kız bu şarkıda hala aklımdadır. :)