CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

29 Aralık 2008 Pazartesi

daydream.

bugün okula gitmedim evde kaldım alışveriş yaptım buralarda fln. 1 saat önce bi kar başladı sevgili okur, nası yağıyo biliyomusunuz böyle rüzgarsız lapa lapa kocaman. noel süsü adeta. filmlerdeki gibi. dışarı çıktım yürümeye kulagımda aypod nası guzel huzurluyum mutluyum. böyle hayalde gibiydim çok enteresan şeyler hissettim, gerçek diilmiş gibi. niye öyle sıyrıldım bi an dünyadan bilemiyorum ama böyle kar yağışları hem hüznü hem mutluluğu yaşatıyo bana. her yılbaşı başka insanlar umutla ve coşkuyla girerken, benim hep bi yanım mutlu bi yanım hüzünlü oldu bugüne kadar. bi önceki yılbaşından o ana kadar olanları düşünüp hüzünlenirdim hep, koskoca 1 sene. zamanın akışı beni korkutuyo sanırım, hayatta ilerlemek istemiyorum en azından bu kadar hızlı ilerlemek. her sene yeni şeyler yeni bi hayat dilimi yeni hüzünler yeni mutluluklar yeni duygular yeni kavgalar yeni aşklar yeni kıyafetler yeni yemekler fln demek. ama eski daha güzel diil mi. yeninin bilinmezliği mi korkutuyo beni yoksa eskinin denenmişliği rahatlığı mı. bilmiyorum işte.
yürürken o kadar güzeldi ki bi ara görüşüm. keşke kamera alsaydım yanıma yururken sankı kendı gozumdenmiş gibi çekerdim dedim. altına da muse-new born koyucaktım fon müziği.
değişmeyen tek şey değişim sanırım ama tüm değişimler beni korkutuyo. bilmiyorum sevgili okur, mesela şimdi bi yanım da acayip değişimi ve yeniliğin bilinmezliğini hayatın süprizlerini fln seviyo bu yukarda yazdıklarım ne kadar saçma lan diyo. kendimi eleştiriyorum.
ikili delilik bu olsa gerek, bi bedende iki ruh fazla demek. birinden biri gidicek. heri potırda vardı ya. ikisinden biri yok olmalı, ya heri ya voldemort, biri varlığını sürdürdükçe diğeri yaşayamaz :D aynen öyle, böyle iki yanım, iki ruhum olmaya devam ederse çatlıcam ortadan o olucak.
kırıstmis heycanını da yaşamıyorum diil, o da bi soraki yazıya. bu böle duygusal olsun.

1 cokguzel bir sayidir.:

Bayan dedi ki...

içinde iki kişiliği barındırmanın ne kadar çok sinir ve psikoloji bozmaya yönelik olduğunu iyi bilirim.
özelliklede ikisi tamamen zıt görüşlere sahip olduğu zaman.
kendimi boğmak istediğim zamanlar bile oldu =D sırf onları susturabilmek için.
iki ruhlu olmak zor azizim..