CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

18 Aralık 2008 Perşembe

açımaçımaçım.

- son moda dümdüz şekilsiz botlar sanırım sevgili okur. tiki arkadaşlarımızda çok görmeye başladım. her yerde o botlardan var. hayır böyle pofuduk-şeker konseptinden mi ekmek yemeye çalışıyolar anlamadım ama bi boka da benzemiyo yani o ayakkabılar :) dümdüz poları al ayakkabı kalıbına sokup dikiş at. altına da uyumlu bi renk kauçuk yapıştır. sonra git 300-350 liraya sat. sen de git "38i kalmadı mı nası kalmaz deponuzda fln yok mudur, başka şubeden getirebilir misiniz peki?" diye sor. hıyar mısınız anlamadım ki. olacak iş değil. eskiden tikidir, onun da hayata bakışı bu, süslenmeyi takmayı takıştırmayı insanların onu beğenmesini çok seviyo fln derdim, mesafe koyuyodum muhattap olmuyodum. ama bi yere kadar, hoşt yani hıyarlar. o para için 10-15 gün çalışıyorum lan ben. hayır ne biliyim, gidersin harli alırsın ket alırsın. onlar da çok para ama araba gibi ayakkabılar yani. bende bi tane var harli, 4 sene önce aldıydık babam çok güzel taş gibi diyince. hala giyiyorum yani bi damla su, bi nebze soğuk almadı, hakkaten araba gibi. daha da giyerim 2-3 sene taş gibi duruyo. ama sen git aptal saptal şeye o kadar para ver, hıyar damgasını hakedersin yani kusura bakma.

- bu domino's orta pizzalar niye 22 lira ya. bi de bi tane alınca bedavası fln var 4 yetele farkla. ne kadara geliyo bi tanesi o zaman 13 liraya. ki böle bi kampanya yapıyolarsa o 13ten de kazanıyolar baya demek ki. yap o zaman 15 lira bi tanesini biz de alalım, sen de kazan ben de doyayım. iki tane alana da yüzde 10 indirim yap, 27 lira versinler. hem tek orta pizza satışınızı arttırdım, hem de iki tane pizza kampanyasında 1 lira kara geçirdim. ne biçim pazarlamacınız var anlamadım ki :)

- çok eleştirel bi yazı olmadı mı ya. çok bi bokum da sanki eleştiriyorum. bak kendimi de eleştirdim. hasta mıyım neyim. beni bu buz gibi havalarda evde bi başına aç kalmalar mahvetti okur. hadi be dominos, 15e anlaşak kanki?

3 cokguzel bir sayidir.:

dide dedi ki...

öyle beybi, çok moda onlar. ama yeterince süslü olmadıklarından olsa gerek, ben üzerine pul filan dikeni de gördüm.
bi de radyoda tek başıma çok sıkılıdım akşam akşam. şimdi tek tek arkadaşlarıma şarkı gönderiyorum. ama sen dinleyemediğin için sana gönderdiğim şarkıyı dinleyemiyceksin. ne acı demi :)

Bayan dedi ki...

yürürken insana ne kadar zoraki kas yaptırıyo olsada yasasın harley derim ben.
ve bahsettigin çizmeleride süs köpeklerine benzetiyorum 8)

tyler dördın dedi ki...

dimi. bence de. ponponlu olanları fln da var çok komik yani :D hiç bi dişilik de göstertmiyo şekerlik de. harlimsi bot olcak böyle tak tak. onlar rakın rol dişiliği göstertiyo :D neleri hesapladım işim gücüm yok. dost başa düşman ayağa.

@dide : o radyo nası bişey ya çok merak ediyorum. ben de yapsam yayın olmaz mı. shout cast diil mi gerçek radyomuymuş?