CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

26 Kasım 2008 Çarşamba

pluie.

- ne güzel yağdı bugün demi lan istanbullu okur :) vallahi çok güzeldi. ne zaman yürüsem çiseliyodu, bi arabaya biner binmez sağanak başlıyodu camdan izliyodum. bence çok şanslıyım ıslanmadan muhteşem bir yağmurlu gün geçirdim :)

- gözleri derin derin bakan insanlara hayranım. böyle kimi insan olur hani, bomboştur gözlerinin içi, boş bakar yani öylesine surat olsun diye suratı koyulmuş gibidir. kimisi de öyle bi bakar ki, öyle bi bakar yani. ilk baktığında anlarsın zaten, alev alevdir o gözler, derinliğini görebilirsin. öyle insanların da gözüne bakar bakmaz çoğu özelliğini huyunu fln anlarım, hayret bişey. kız olsun erkek olsun, gözleri yanan insanlarla aynı ortamda bulunmaktan, sohbet etmekten acayip keyif alıyorum, hatta bi kasa bira yada dolu bi çaydanlık bıraksan 48 saat aralıksız sohbet ederim diye iddaa ediyorum. bi insanın en önemli yeri gözleridir.

- okulda bi çift var, nası güzel sevgililer. böyle bayadır görüyorum, heralde okulda tanışıp sevgili oldular diye düşünmekteyim. ama böyle evli gibiler resmen, briç kursuna da beraber geliyolar fln ikisi de zehir gibi zeki, kültürlü fln güzel de insanlar, anlaşılıyo oturup kalkmalarından konuşmalarından fln. kız çok güzel. seksi felan diyil bildiğiniz bir güzel yani, bebek gibi. çocuk da ashton kutcher la jim sturgess ın birleşimi gibi bişey. hatta ikisinden de karizmatik, yauşuklu. tencere kapak yani resmen, ikisi de yürürken böyle bi dönüp bakıyosun ister istemez, oha ne güzeller diye. elleh bozmasın. hep izliyorum ben elimde çay bahçedeyken. bişiler anlatıyolar arkadaşlar fln ama dikkatim dağılıyo hep onları izliyorum. taş kağıt makas oynuyolardı dün :) bakın çocuk aşağıdaki videoda piyano çalan çocuğa benziyo. o piyano çalanın elleri de çok güzel. benim elim gibi güzel. ama ben piyano çalamıyorum öyle. boş boş duruyo el. :) ne çok gözlem yaptım yareppim yeter, hadi adios :)

bu da yağmurlu gün şarkısı olsun. ıslanırken buzlu skoç da çok güzel gidiyo bu arada.

0 cokguzel bir sayidir.: