CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

9 Kasım 2008 Pazar

optik zum.

- şimdi şöyle söyliyim yine başlık bulamadım. o yüzden son günlerde beynime işleyen ilk şeyi yazdım başlık olarak. onun optik zumu şöyle şunun bataryası şöyle, o pilli makinedir efendim alkalin pil kullanır, diğerinin odak derinliği şudur fln, uyuyunca gözlerimin önünden makineler objektifler, body kapakları fln geçiyo. bi de rüyamda kapalı kutuyu açıyorum, açık kutuları kapatıyorum. sony gibi sikindirik bi makinenin ama en çok talep gören kompakt makinenin kutuları çok boktan mesela. sony işte ne bekliyosun. kutu bi kere açılınca yavşıyo gevşiyo, bi daha kapatıp açmak çok zor. işte rüyamda onları açıyorum, dillerini denk getirmeye çalışıp, kenarından çıkan garanti belgelerini sıkıştırıyorum. bi de mesela vakumlu pakette hafıza kartı açmaca var ki, ne siz sorun ne ben söyliim, güzelim ellerim ne hale geliyo. hala güzeller gerçi de tırnaklarım acıyo, yara bere hiç çekemem. neyse.

- dijital reyonuna bayan eleman arıyoruz, beylikdüzü civarında ilgilenen varsa, fotoraf makinesinden de anlıyosa gelsin hemen başvursun. ben de referans veririrm çaba sarfederim yani.

- kırmızı, ikinci el, adidas eski campus lerden arıyorum, 43 numerö. deforme olmuş 42 de olur. ortaokulda giydiğim vardı bi tane, geçen gün çıkardım 40 numaraymış o, nası güzel ayakkabı ama olmuyo işte. bildiğim herşeyi denedim, bağcıklarını komple çıkardım hatta, yok. ayak bu yani naparsın. 40 dediğin kız ayağı gibi, girer mi hiç. 42-43 numerö arıyorum. fiyatta anlaşırız. eğer sıfırını da bi yerde gören, aa bak şurda var diyen olursa çok müteşekkir kalırım, bi yemek ısmarlarım. oha çok oldu bu, gençtürksel mekdanıs olsun. bendensin genç. bi yer var mı bildiğin, ayakkabı gösterip yemek yediğin? :)

edit: eski gazelle lerden de olur. çünkü eski gazelle ile eski campus birbirine çok benziyen modeller, yeni gazelle ler farklı. o da olur yani eskilerindense.

3 cokguzel bir sayidir.:

gosalynmallard dedi ki...

hööt sony'ye laf yok! o sikindirik makinelerin websitelerindeki bütün anketlerini biz yaratıyoruz senin haberin var mı? insanlar o cyber-shotlar'ı alıcak ki biz de ekmek paramızı kazanalım ama dimi =)

çok yakında benim de sikindirik bir dsc-t77 ya da dsc-t700'üm olucak. sikindirik de olsa hediye hediyedir dimi =)

tyler dördın dedi ki...

ya git çok kızdım sana :) bi makineye tav oldun yakışıyo mu :D
saybırşat ne ya o ne yani. adamlar kendi merceğini kendi üretemio gidiyolar gözlükçüye üretiyolar. karl zays :)
sony'yi bana sakın savunma deliririm. ama bedava sirke baldan tatlıdır orası ayrı. hınzır :)

Bayan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.