CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

19 Kasım 2008 Çarşamba

my little daughter.

kız çocukları çok sevimli geliyo bana bu aralar, acayip görüyorum böyle 2-3 yaşında topik topik. yavrum ya. kız babası olmak da çok zor iş ama. kızım olsa koycağım isimler var mesela, yani daha dorusu annesiyle tartışırken koymayı gündeme getireceğim, masaya koyacağım isimler. nil, ela ve ada. bu üçünden biri, ikinci isim olarak olsa bile kesin olmalı. gerçi zevkliyimdir yani, seçtiğim isimler de güzel isimler :) hangi kadın karşı çıkar ki üçüne birden ıyy irenç diye. mutlaka orta bi nokta buluruz. zaten böle bi noktayı bulamayacağım kadın da kızımın annesi olmaz, orası ayrı konu.
mesela bişey daha var kız çocuklarıyla erkek çocukları çok farklı yetiştiriliyo lan. böyle bi orta nokta bulmak lazım diyorum. yani sayamayacağım kadar farklı nokta var. mesela en basitinden erkeklere de azcık oturup kalkması öğretilsin, kibarlık öğretilsin. nası bi kıza herkesin içinde geğirirsen pis kız derler fln diye böyle anneler terbiye veriyo, erkeklere de osurmama terbiyesi verilsin. ben erkeyim ben osurum sıçarım geğiririm diye bişey olmamalı. ama mesela kızlara da biraz erkeksi konularda terbiye verilsin. mesela benim kızım olsa, ilk içkiyi benle içer. hatta baya da alıştırırım ki, başka yerlerde mağdur olmasın. ya şimdi bu terbiye verme olayını yüzüme gözüme bulaştırıcam anlattıkça anlatırım. burda keselim bu konuyu. ama kızlar biraz erkek gibi erkekler de biraz daha kız gibi yetiştirilsin. insan olsun lan insan.
nil le buna yakın bi muhabbet geçti geçenlerde, çok güzel bi cümle kurdu :)
"ayşeee, göster teyzelerine kukunu." var mı böyle bi cümle. yok. o zaman erkeklere niye diyolar. kızlar da kuku gösterir altın gününde fln.
hayır çok mu önemli pip bok göt sıç kuku. inanmıyolar mı kız ya da erkek olduğuna. yani mesela çocuğu görüyo amcaları bariz bi erkek. ama çükü olmayabilir biz bi kontrol edelim mantığı mı var hiç anlamadım :) yada çocuğun babası kompleksli heralde ," göstermeliyim göstermeliyim, benim çocuğum ibne diil size bunu kanıtlıcaaam" :D
"göster teyzelerine kukunu" çokgüzel bi cümle ama. yarım saat güldüm :)
yoruldum ya yazmaktan, dekstır izliyim azcık, adios sevgili okur.

4 cokguzel bir sayidir.:

gosalynmallard dedi ki...

doğru yoldasın taylır. doğacak çocuğuna şimdiden isim düşünen erkek, en sert hatunu bile lahmacun kıvamına getirir. nerden istersen puan alırsın =)

dide dedi ki...

:) evet çok doğru yol.
kızlar ve kukularının ayıp kabul edilmesi hakkında paragraflar dolusu yazabilecek güçteyim ama hala çalışmam gereken 6 çeptır var. öptüm beybi.

tyler dördın dedi ki...

lahmacun çıtır olur, yımışak olmaz bu bir :)
toplumsal desteğiniz için ikinize de çok tenk yu bu da iki :)

gia dedi ki...

ada, güzel ada. ayy, kız babası daha da güzel ama:)