CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

11 Kasım 2008 Salı

lost.

- bugün varya acayip lost oldum. ben dün çok saroştum taammı böyle ama zehirlenme derecesinde yani, eve geldim gece babam fln uyandırdı hastaneye gidek mi fln öle bişey. işte o sarojluk anlarında aypodumu düşürmüştüm, bozulmuş böyle yamulmuş bu sabah uyanınca gördüm. hemen koştum beşiktaşa,aypod servisine. verdim işte, yaparız fln dediler, kasayı da değiştirek mi dediler. yeni kasaya baktım nası güzel. mavi böyle, sıfır aypod gibi. ama kıyamadım işte yok dedim kalsın dedim, emektar dedim. cidden eski daa güzel gözüküyo, beraber yaşadığımız anılar felan, hepsi gözümün önünden film şeridi gibi geçti :) kıyamadım o boktan kapağa :)
neyse beşiktaştan maçkaya maçkadan beşiktaşa gitmeye çalışırken yürüyerek 10 defa kayboldum. nası tırsıyorum ama çıkmaz sokaklar, karanlık apartmanlar, bildiğin bi kabus yani. insanlara soruyorum böyle yön tarifi fln, hepsi de manyak çıktı, aynı korku filmlerindeki gibi. boş boş bakıyolar, yavaş cevap veriyolar, niye soruyosun napcan orayı gitme fln diyenler bile çıktı :) ulan diyorum acaba rüya mı görüyorum hala o sarojlukla fln, daha bugün olmadı mı fln. çok pis korktum işte. şarjım da bitti, telefoncunun birine girdim 5 dakka şarj olsun diye o da bi konuştu muabbet etmeye çalışıyo fln, he diyorum zoraki. berber kuaför muabbetleri gibi. herifin ne dediğini bile hayal meyal hatırlıyorum, o derece saykodelik olmuşum yani. neyse sonra telefonum açıldı fln, beşiktaşın içinden jolene çıktı :) böyle enteresan bi gün oldu, çok alakasız tesadüflere maruz kaldım yani, sora mesela yolda koşarken biri hişt dedi bi baktım melis. daha 18 saat olmamış görüşmeyeli oha ne alaka yani.
ben bunları anlatmıcaktım da niye tutamadıysam kendimi, asıl yazcaklarımdan fln kaydım hep. ne yazcağımı da unuttum iyi mi :)

- has doydum'un bok gibi dürümlerini özledim. bok gibiydi ama alışkanlık yapıyodu bide has doyuruyodu yani :)

- böyle aksarayda, vatanda, eminönünde fln şeyler oluyo ya hani, oto galerimsi yazaneler. ben onları çok merak ediyorum. sahiplerini fln da çok merak ediyorum, ne iş yapıyolar tam olarak hiç anlamadım :) böyle süngeri pörtlemiş bi ofis sandalyesi, telesekreterli bi telefon, masanın üzerinde hiç kullanılmamış ajanda, hesap makinesi, dravdan şirket adının yazdığı kaşe, muhtemelen patronun adının yazdığı pirinç bi levha, duvarda aynı kategorideki başka bi şirketten hediye duvar saati ya da imsakiye fln. :) içerde de 2 tane araba, vitrinden onlar gözüküyo. hedehödö a.ş. olsun mesela adı da. napıyolar onlar meslek olarak çok merak ediyorum. gerçekten bak :) eğer babası amcası fln bu tarz bi şirkete sahip olan okurlar varsa bi açıklık getirsin bu belirsizliğime, lütfen. ticaret desen diyil, oto galeri desen diyil, enteresan bi şirket çeşidi, yalandan gibi.
bütün işleri ;
"orhan abi yazaneye gidelim ikindi vakti de bu ayın işlerini halledelim senle"
"lan musti gel de bi iskender söyliyim sana hem şu dayıoğlunun işi konuşuruz"
"oğlum, 2 çay söyle ordan abinle bana"
diyaloglarını kurmakmış gibi geliyo bana :)
neyse aydınlatan olursa çok sevinirim, şimdilik adios.

0 cokguzel bir sayidir.: