CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

1 Kasım 2008 Cumartesi

lava


- lava lambası aldım, çok güzel bişey. başlık da ordan geliyür. başlık bulamadığım için lava koydum. sizi bi süredir böyle başlıksız günlük olay hikayeleriyle oyalıyorum ne yazık ki, ama güzel şeyler yazıcak kafa kalmıyo. olcak inşalla dur bakalım sevgili okur. lava lambası diyodum. 15 liraya aldım, şeffaf içinde mavi, çok güzel. izlemekten ölücem o derece. hani böyle kedi köpek lazeri fln yada akvaryumları salak gibi izliyo ya durmadan. öyle izliyorum her gece. uyurken de onla uyuyorum çok güzel oluyo. yattığım yeri bilmiyorum, sarhoş sızmış gibi uyutuyo valla. alın derim. ilk çalışmasında çok pis kokar yalnız, yanık gibi. aldırmayın sonradan geçiyo.


- çalışmaktan helak oldum, tam bir biznıs men. yaptığım bişey de yok hani öyle ama satış elemanı olmak zor. acayip makine satıyorum yalnız. bi anlatırım almicak adam alır gider. zaten axess bonus ve card finans'a da 12 taksit vade farksız. bi de sevdiğim müşteriye 2gb sd kart da hediye ediyorum. adam almasın da napsın şimdi. bi kız gelmişti dün, bi makineyi çok sevdi ayırttırdı fln alcam akşam dedi, dün akşam gelmedi tamam mı. böyle birazcık da muabbet ettik yani kehkeh güldük baya, hafif flörtöz. o gelmedi dün akşam nası üzüldüm varya, istifa edesim geldi, ekilmiş gibi oldum. ama boşuna üzülmüşüm :) bu sabah geldi aldı gitti. hem de özür diledi dün akşam gelemedim kusura bakma ablamı ikna edemedim dışarı çıkmaya felan dedi, ablasının kartıyla aldı. 2gb sd de verdim tabi, vermez miyim. burdan seslenelim, güle güle kullan beybi :) bi de okuyanlardan biriymiş var ya, of nasıl rezalet olur. elleh korusun töbe töbe.

- slr makine almaya karar verdim, çok ciddi düşüncelerim var pentax ve nikon ile ilgili. hatta bu kazandığım paraları komple oraya yatırabilirim. lacivert bi vosvos almak istiyodum asıl ama bak şimdi yine kafam karıştı sevgili okur. kazandığım tüm parayı hangisine yatırmalıyım. vosvos dedim de banka kredisiyle tabi :) şimdi aramızdan bir kaç matematik dehası arkadaşımız çıkar, vosvos mu alcan kazandığın parayla oha der, ya da ne biliyim slr makineyi duyunca 1 buçuk 2 milyar kazandığımı fln zanneder, yok öyle bişey. öyle olsa zaten 1 ay çalışır çıkarım. umrumda olur mu, olmaz :)
mephisto da eleman arıyomuş jolene'im söyledi, kb 'da da yarı garanti bi işim var gibi, gitsem olcak gibi bi iş var, işte bu işleri bahar yarıyılında fln, ya da yeni yılda eve çıktığımızda düşünüciiz.

- bi iki cd var mağazada, 15 gündür fln aynı şarkıları çalıyolar, totalde 200 şarkı fln. ama ezberledim hepsini. bi tanesini beğenip de bulamadıydım, dido zannedip öyle aramıştım. bu gece buldum, sex&city soundtrack lerindenmiş. Jem - It's Amazing. güzel şarkı. imeem' e upload etcektim de üşendim. dinleyin ama bence, dido gibi çok güzel bi ses. acaba dido mu o, grup felan mu kurdular. beni bu konuda bi aydınlatın bilgili okur. adios* diyorum :)
* sinyorita'ya da el sallamış olduk. :)

5 cokguzel bir sayidir.:

jolene dedi ki...

yok o grup değil bebeyim.çok sevimli sempatik bi insan.tek başına bir şarkıcı kız.bence görsen çok seversin sen.
o değil de mephisto'ya hemen uğramalısın diyorum bak.kaç gün oldu halen duruyor o ilan.kader kader.sen başla seneye beni de aldır=)sonra iş çıkışı cervantes.oo yes.

heh bir de benim fikrimi sorarsan.ki sor bence.arabayı ikinci plana atmalısın derim.böyle.
adios sinyor.

tyler dördın dedi ki...

he diyosun ki, boynuna makineni tak, mephistodan çık, sörvantese kursa git. :)
çingene eteği, kareli pantolon oo yes :D

dide dedi ki...

bence araba al mösyö. arabasızın halinden arabasız anlar. ben de vosvos alıcam, kesin kararlıyım. toplu taşım araçları cidden tam bir toplu taşım. kapılardan taşıyoruz o derece.
vosvosun o pırpır sesi aklıma geldikçe kemerleri sıkıyorum valla (:

tyler dördın dedi ki...

bilmiyorum dideck, görüciiz. henüz karar vermedim yani bakalım hangısıne daa cok heveslencem. ikisini de alamam sonuçta o kadar param olmaz.

Adsız dedi ki...

konuyla pek alaka yok ama sen bahsetmişsin lava lambadan aldım diye ordaki 15TL yanlışmı yazdın yoksa gerçekten doğrumu . doğruysa nerden aldın diye soracaktımda...! af buyurun