CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

6 Kasım 2008 Perşembe

kipatlar mipatlar.

kitap fuarına gittim bugün sonunda, hayallerim yıkıldı açıkçası. her sene daha da kötüye gidiyo, nerde o okulla gidilen kitap fuarlarının heycanı. onu bunu bırak, gerçekten gittikçe fiyatlar yükseliyo, stand çeşitliliği azalıyo, dienarlarda bulabilceğiniz tüm yayınlar stand açıyo felan. olmuyo yani. yüxexes standı vardı o güzeldi böyle, yüxexes adamı da ordaydı :) efe dedi ki aa yüxexes adamı. ondan sora uykusuz standına fln gittim, nuriş vardı bi de muhtemelen grafiker fln böyle ayak tayfasını koymuşlar. takvimler çok güzel ama hele fırat posterleri fln of diyorum. cmt çalıştığımdan dolayı ne yazık ki imza gününe gidemicem, geçen seneki çok güzeldi. bu sene gidemicek olmak üzüyo oldukça. ama şimdi gitsem de varya ışığı gören gelmiş gibi olcak bu sene, geçen sene bile nasıldı, bu sene çok popüler oldu elini sallasan insana çarpar çok kalabalık olur, işkence olur. ben de böyle konser olsun imza günü olsun, çok popüler ve de insan kaynıyan yerden tırsıyorum hafiften, tüm hevesim kaçıyo, hiç gitmiyorum. güzel kipatlar aldım sora bisürü hevesliyim yani şu an okumaya baya. bi tane kitap vardı, panorama istanbul fotorafları böyle ama 300-400 sayfa var, ciltli felan. tam 1.300 yetele. evet yanlış okumadınız, tam 1.300, yazıyla bin üç yüz. oha dedim resmen. hatta kapağına dokundum hemen bi adam geldi, o kitap 1.300 lira delikanlı dedi, elim böyle sıcak bişeye değmiş gibi reflekse çektim assiktir dedim :D uzaktan görebildiğim kadarıyla derleme gibi bişiydi ama bi de tek bi adama ait olduğunu düşünün. her bi kitaptan yeni bi makine alabilir. ikinci el D300, sıfır kilometre eos450 demek lan var mı ötesi. zenit ler fln hiç bahsetmiyorum bile. kapalı mekan, açık hava, gece, alacakaranlık, günbatımı, gün doğuşu, deniz, gökyüzü felan her koşula farklı makinesi vardır kesin. ne demek ya bin üç yüz. allam yareppim sora diyolar ki ekonomik kriz. ya ben anlamıyorum arkadaş. sanatsa sanat da bu kadar da ayaküstü şey yapılmaz insan yani, neyse ağzımı bozmiyim :)
hadi yazcam tekrar bi ara, anlatcaklarım da yok deyil. adios.

8 cokguzel bir sayidir.:

fakeflakegirl dedi ki...

her ne kadar emeğe saygımız sonsuz olsa da kitaptır cddir bu kadar pahalı olunca kopyalar,arkadaştan ödünç almalar efendime söyleyeyim limewire'a bağımlı yaşamalar gibi bir takım herkes tarafından kınanan ama aynı zamanda da tercih edilen yöntemler çıkıyor ortaya.
türkiye gibi okuma oranının bu kdr düşük olduu bi ülkede inadına kitapları pahalılandırıp insanları iyice okumaktan uzaklaştırmaya anlam veremiyorum.
açıkçası toplumu cahil haliyle bırakıp,koyun gibi gütmek amacıyla da böyle bir politika yürütülüyor olabilir diye de bir paranoyam yok değil.

eloise vera dedi ki...

kitapa kipat diyen bir insan daha! (:

tyler dördın dedi ki...

normal konuşurken demiyorum da yazarken öyle yazasım geliyo :) yoksa böyle konuşurken kipat zor söyleniyo. kitap daha bi akıcı sanki.

tyler dördın dedi ki...

ve de evet feykfleyk görl, en azından kitabın korsanına karşı olmama rağmen, bu sene ilk defa aldım. tepe tepe de kullanıyorum. :) napiyim yani böyle. itiraf edesim geldi. o diil de ben şimdi üstteki yorumu attım bunu da eklicektim, edit yada dileyt edemedim, kendi blogumda kayboluyorum yardım edin. :F

fakeflakegirl dedi ki...

yorum sayfasında ben de kendi attığım yorumu silme butonunu bulamıorum ama bu linkte http://bencekinsafrakesesiyim.blogspot.com/2008/11/kipatlar-mipatlar.html yorum yanında bi çöp kutusu butonu var,bi dene şansını?

tyler dördın dedi ki...

yemin ediyorum ki yok bende, ala ala noluyo ya :) kendi yorumlarımı silemicem mi artık. neler oluyo sana blogspot. giriş yaptım ve blogun sahibi olarak blogumda gezerken yorumlara dokunamıyorum :D

fakeflakegirl dedi ki...

ahah hepimiz ölücez:D

fakeflakegirl dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.