CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

4 Kasım 2008 Salı

bordo bok olsa ya.

- aglamak istiyorum sayın seyirciler. yine orda yine orda pis köpek. üstelik bugün bi önceki otobüse bindim, mayışımı alma işlemi hesapladığımdan kısa sürünce. ama yine görüşmez miyim töbe töbe çok korktum varya. sonradan gördü zaten beni de böle bi enteresanlaştı ödevi fln bıraktı aypod dinliyorum camdan dışarı bakıyorum ayağına yattı. yapsana kızım dersini :) neyse bitti otobüs, ben hızlı hızlı okula yürüyodum acelem vardı bu sefer şey yapamadım, denk getiremedim. taşkışla kavşağında ışıklardayım, yeşile yetişemedim, kırmızıyı bekledim mecburen. tam 10-9-8 diye sayıyodu direk, yanımda belirmez mi :D ay allam nası uçtum havaya, bi an böyle ışık mışık cadde fln bulanıklaştı ben havada yürüyorum. sırıtıyorum ama böyle yere fln baktım, ters yöne baktım, hiç çaktırmıcam ya. hızlı hızlı mı yürüdün naptın, nerden çıktın çakal :) ama yarın dersim iptal oldu, hoca yokmuş, binemicem otobüse. onun umrunda olsun ya da olmasın, binemicek olmak beni içten içe hüzünlendiriyür sevgili okur. allam yaleppim, senin gri üstüne bordo yıldızlı çorabını, gri yarım konversini, dakırs gibi yumuşak kottan, rahat ama şık gri pantolonunu yiyim. farkındaysanız daha üste çıkmadım bile, o kapşonluyu, bluzu anlatamam, anlatmıyorum, kelimelerim yetmiyür çünkü, anlamayın bi tek bana kalsın, benim beynimde kalsın o görüntü :)

- briç kursu başladı bugün, çok enteresan bi sosyete. böle asosyal inek çocuklar bekliyodum, kızlı erkekli zehir gibi zeki insanlar belirdi sınıfta. sanzatü, kontr, sürkontr, bütün terimler fransızca zaten. allaan sineğine trefl diyolar ya nası karizmatik. bizde bildiğin boklu sinek yani irenç bi kaat, ama trefl demek çok güzel :)

- mediamarkt'tan mail gelmiş, özür dileyerek felan iş tecrübem olmadığından şu an için o pozisyona uygun olmadıgımı fln sölemişler, 1 sene tecrübe istiyolardı zaten en az, öylesine başvurmuştum. red de olsa gayet kibar bi cevap, haklısın medyamarkıt.

- çok yorgunum yarın okul yok diye evde kuruyasım var ama bu boşluğu da değerlendirmek lazım. önce kitap fuarı, arkasından karaköy cihangire gidicem, vurucam kendimi yollara, dağlara taşlara. bi de saçımı kestirmem lazım aslında ama ona vaktim yok haftaya kaldı. artık bir kıvırcık diil, dalgalı diil, resmen homlıs saçı oldum. fena diil ama hani bi şekle girsin be ya, yat kalk aynı kalan saç mı olur :)

- izmiri çok özledim, alsancak balçova kordon seferihisar hatta alaçatı burnumda tütüyür. 1 sene oldu gitmeyeli. hadi alaçatı seferihisar yaza kalsın okey ama izmirin kendisini çok özledim. bi teleferiğe binsek balçovada yukarda yellesek mangalı ooh. izmirin dağlarında çiçekler açar. ben varya çocukken amcamlara gidiyodum mavişehire, ki mavişehir izmirin beylikdüzüsü gibidir, karşıyakayı geç bostanlıyı geç, şehrin sonunda yani. hatta 2.etaptan fln yamanlar gözüküyo, manisa dağları :D ama o bile nası heycanlandırırdı özlemekten ölcem resmen. izmirli bi insan olsa, arkadaşım felan böyle gel dese gezelim dese, pansiyonda bile kalmayı göze alırım giderim. istemiyorum ev misafirliği fln, kalcak yer kolay. yeter ki izmir arkadaşım olsun. gel gezek desin, ordan oraya desin. yarın akşam atlar otobüse, ertesi gün gelirim resmen. yok o kadar diil ama 3-4 gün içinde gelirim, işleri ayarladıktan sonra. yok mu arttıran?

çok yazmışım, au revoir sevgili okur, dikkat et kendine.

4 cokguzel bir sayidir.:

-YgT- dedi ki...

bir başvuruya cevap vermek mi? yarın gidip volmarttan 99 milyarlık(ytl) alışveriş yapıcam.

tyler dördın dedi ki...

:D başvuru tarihi 23.09.2008 cevap tarihi 28.10.2008 :D ben zaten umudumu kesmiştim de tesadüfen gördüm meyılde. önemli olan cevap vermesi ama, çok duygulandım :D

Sansasyonella dedi ki...

izmire süper şu sıralar ah biraz da yağmur yağsa keşke !

tyler dördın dedi ki...

bence kıskandırma o kadar, kıskanınca agresif olurum çirkeflik yaparım artislik yaparım :D:D