CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

22 Ekim 2008 Çarşamba

antaytıld.

- sevgili okur, bayadır bişeyler yazamıyorum düzenli, ama çok yoğun günler içerisindeyüm. iş zaten çok yoruyo, iş çıkışı geceleri yazmam çok düşük bi olasılık oluyo. ertesi günler de okul mokul, bilardo, arkadaş buluşmaları fln derken bitiveriyo günler. hayat yoruyür beni, yazın haftalarca evde öyle oturup dvd ve dizi izlediğim, dışarı nadiren çıktığım kokuşmuş ev hallerimi özlüyorum :) en yakın zamanda geri dönerim inşalla öle günlere.

- geçen akşam efeyle buluştuk, hıyar ya nası güldüm anlatamam :) baya içtik biz bunla göletimsi havuz manzarasına karşı. işte boş şişeler birikti fln, bu salak diyo ki, "biri boşları alsın" :D en çok güldüğüm nadir gecelerden biriydi, eşofmanla böle ev haliyle cebimde para anahtar ve telefonla çıktım, çok komikti işte öyle :) bunun bi blogu varmış, kapatmış şimdi, daktiloyla yazıp onları scan ediyomuş fln. açıcak ama yine di mi lan. sonra amfi fln yapıyomuş evde, anlamadım tam ama enteresan şeyler. bide 600-700 milyonluk plak arşivi var, o da başka bi kıskanma noktası.

-dolar 1.63 oldu şu an itibariyle. cüzdanında 7 dolar bulunan minimal bi yatırımcı olarak takip etmeye başladım. 4 yetele olunca dolar, bozdurcam onları :) daha aşağısı kurtarmıyo. ayrıca 5 yüro'm da var ya neyse. onu takip etmiyorum, dolar daha bi karizmatik. yüro banknotu oyuncak gibi böyle, monopoly parası gibi.

- hayat bazen çok hızlı akıyo, dün bunu bi kez daha anladım. noluyoruz lan derken gün bitti, ordan oraya helak oldum. bi de üstüne nostalji özlemi fln. çekilcek iş diil.

bir yerde, göz göze gelmemiz yeter zaten.

Ship Song - Pearl Jam & PJ Harvey & Nick Cave

eddie vedder'ın sesi de çok güzel lan. ben istersem taklit edebiliyorum onu ama, sadece taklit edebiliyorum tabi. öyle sesim olsa köşeyi dönmüştük n'aber. çok güzel bi şarkı, nostaljik özlem esnasında dinlediydim dün, gerçekten fena. black gibi.

1 cokguzel bir sayidir.:

dide dedi ki...

farkettim zaten bu yoğunluğu ben. ama yoğun olmak da güzel dimi hoze? bişeyler yaptığını gördükçe insan mutlu olurmuş. ben de yeni farkediyorum. ama hazırlıkta dinlenme fikri de pek ala güzel bi fikir:) benim ihtiyacım var sanki.