CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

9 Ekim 2008 Perşembe

hoşgeldiniz emre bey.

gittim görüştüm hemen aldılar lan :) buldular itülüyü kaçırırlar mı. zaten osman beyle görüştüm önce ben o büyük patron muş meğersem, babaymış. benim haberim yok tabi, "bakiim sivine canım" fln dedi, babacan yaklaştı, adam meğerse patron haberim yok :) kurşun kalemle bi işaret koydu, "hayırlı olsun, 5 dakika bekle ben seni görüşmeye alcam hemen burak beyle" dedi, anlamadım ben. halbuki orda bitmiş iş, tavlamışım adamı. perşembe cuma cmt pazar, en teknolojik mağazımız tgar'a beklerim. siz gelin bişeyler ayarlarız sevgili okur. bu blogun linkini getirene, bi iki konfirmasyon sorusundan sonra 10 yetele indirim yapıcam :) dijital fotoraf makineleriyle gsm reyonlarından sorumluyum, ne oynarım o makinelerle ehe :)

tekliflere açığım, profesyonel olmak gerektiğini düşünüyorum, doğduğum diil doyduğum yerde çalışırım, iş ahlakına fln inanmam. unakıtan gibiyimdir, patrona bile fotoraf makinesi satarım ulan. :D
oha lan bildiğin para vercekler. vays be.

6 cokguzel bir sayidir.:

dide dedi ki...

oha ngzel be. ben de zaten bi sürü bişi alcaktım. senin tükandan alırız :)

tyler dördın dedi ki...

al al :) valla bak. bi etiket yapıştırcam yalnız ben onlara, prim var ona göre :D

bi sandalye çek ve otur. dedi ki...

anaam, kolay olmuş (: e güle güle harcayınız o zaman paracıklarınızı. o değil de yaşasın ya sonunda merkür'e rağmen bir şeyler danışabileceğim biri var. tenks gad.

Conrad Bundy dedi ki...

aferin lan kapital hayat, işte bu. bu zamanda unakıtan olmak lazım.

tyler dördın dedi ki...

unakıtanın kızı ekonomik ampul işine giriyomuş, hükümetin de 5 yıllık kalkınma planında enerji kısmında bir numara; ampullerin ekonomik olanına dönüşüm procesi. adam atak, agresif, smart, kendine güveni tam. o kazanmıcak kim kazancak.

bide dhl'de bana iş yok mu lan. bence vardır. sen yok dedin, yükselcen dimi dhl'de. kariyer hırsı işte, ah ulan ah.

Conrad Bundy dedi ki...

olsa plaza senin be anam ben de devam edemedim işte eğitim şartları bok püsür. madem çalışamıycam paramı da aldım oh kafam rahat diye aramadım onlar da aramadı. bulmuşlardır kesin yerime birini. seneye kapitalist düzene tekrar göbeğinden dalmayı planlamaktayım.