CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

6 Ekim 2008 Pazartesi

e.e.ş. #2

- bugün bir uyumuşum derste, camdan dışarı bakarak öyle böyle diil. hoca uyandırdı, ben de refleksle wassup dedim, türkçe konuşmak yasak sınıfta, beynime işlemiş dizilerden :D zaten hoca da, gece pirızın brek mi izledin dedi, hayır dekstır dedim, bana 2.sezon çeksene dedi. :) öyle güldük, ben de uyanmış oldum :D hayatımda böyle tatlı uyumadım, neden diceksiniz, bugün farkettim ki sınıfım boğaz köprüsüyle conrad hoteli ve beşiktaş iskeleyi görüyo :) gerçi kafamı yatırdığımda uyku pozisyonuna beşiktaş kayboluyo ama boğaz ve conrad hiçbir şey kaybetmiyo kendinden.
ayrıca beşiktaşlılara da not olsun, üst kantinden de inönüyü görüyoruz. sahanın 4te 3ü gözüküyo, bi gün maç izlerik inşalla.
yıllardır kendimi ilk defa gerçekten istanbul'lu hissettim sevgili okur. çocukluğumda hiç manzaralı okul göremedim. vefa diye sevindik, belki mahalle bile olsa, zeyrek görür fatih görür unkapanı görür, ya ucundan haliç gözükürse diye. 4 tarafı cami. telefonda konuşmak imkansızdı zaten. ister okul içinde konuş, istersen okul dışından okulda birini ara, telefonu açtın mı ezan başlar. öledir bizim oraların camisi, otomatiktir. bi tanesinin adı da molla hüsrev. hazırlıktayken cep telefonunda çıkıyodu hep hücresel zartzurt kısmında, "lan bu ne demek acaba, arıza fln mı var" diye düşünürdüm hep :)

- perşembe günü iş görüşmem var 2 buçukta. haftanın 4 günü leyla olcağıma para kazanıyım geri kalan 3 günümde yerim onları dedim, iyi demiş miyim :) saat 12.30'da da, maçkada öğrenci kolektifinin toplantısı ve ardından che'nin ölüm yıldönümü dolayısıyla anma töreni var. mekanlar itibariyle ikisine birden katılmam olanaksız, gerçekten birileri beni sınıyo. tercihim çok şeylere mal olabilir, belki de hayatımda bi yol ayrımı haberim yok, panik oldum :)

e.e.ş. serimize devam edelim, farkettim ki baya var öyle popüler şarkım. koycam işte içimden geldikçe. bi de masıl müzyum akustiktir, zamanında çok zor buldum, download edin bence bedavadan. nası şeker gülüyo ya en başında, çok komik :)
au revoir diyorum.
Muscle Museum (Acoustic) - Muse
The Last Remaining Light - Audioslave

4 cokguzel bir sayidir.:

dide dedi ki...

manzaralı okul mu?
pehh. bizim bi sınıf var bina boşluğuna bakar durur.
şanslısın şanslı.

tyler dördın dedi ki...

:) gelicektin. sen kaşındın. bi kere deniz olmayan şehir ölsün. kendine deniz yapsın, kazıp su koysun.

dide dedi ki...

imelih e söyleyim hemen. kazsın çukuru yapsın deniz. açsın bi hat, birleştirsin marmarayla. komşu olalım böylece.

tyler dördın dedi ki...

olur bence. havırkıraft bile yapılır uzay mühendisi olarak. pıtıpıtı gider gelirik.