CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

28 Ekim 2008 Salı

-blogger yasağı kalktı, hemen yazıyım bişeyler dedim. biri birinin telif bokunu çalmış da bişi etmiş ihlal olmuş yasak olmuş. lan tenefüste kavga edip ders başında örtmen masasına giden çocuk gibisiniz be hayret bişey. ayrıca ben ergenekoncuyum sevgili yetkili, mesela cumhuriyetin 85.yıldönümü için acayip eylemler planlıyoruz. sağda solda bomba olabilir ayağınızı denk alın. bu yüzden benim blogumu kapatabilirsiniz belki ama ruhumu asla.yasaklı siteler her zaman ilgi çeker. ergenekon ergenekon,sağdan soldan ergenekon.
şimdi gugılda ergenekon yazınca bu blog da çıkıcak ne ilginç :D kaşınıyo muyum neyim.

-efe blog'a kesin olmamakla beraber ucundan bi dönüş yapmış, folie a deux sizlerlen. şukela da veriyim bi entry'e, gfdah isimli entry i kaçırmayın. okuması oldukça zahmetli, çünkü alkol altında motor fonksiyonlar zayıfken yazılmış. klavye fln hak getire :) içindekileri kusmuş resmen. benim kusmuğummuş meğersem. dün gece kusmam gereken..

4 cokguzel bir sayidir.:

Unknown dedi ki...

Ergenekondan alınmazsak aşk acısından ölebiliriz.

tyler dördın dedi ki...

:) müebbet aşk acısı olsa mesela, o daha fena. aman düşman başına diyelim, tütütü üfleyelim. patlıcam patlıcaksın patlıcaklar.

Kiralık Beyin// dedi ki...

müebbet aşk mı?
bedduadan ebeter'

tyler dördın dedi ki...

beddua gibi diyil, sanki bir işkence. hani böyle öldürmekten beter etmeliyiz fln dediğinde uygulanabilcek bi ceza. hep bu mellö yüzünden, aklıma sokuyo :)