CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

28 Eylül 2008 Pazar

too little much,too late.

ya içimi nası kasvet kapladı bugün anlatamam. alışveriş yapmaya gittim üst baş sıkıntım vardı, unuttum bayramın yaklaştığını. lan arkadaş herkes çoluk çocuk çıkmış, ezilip ölüyodum lan migrosta. insaf be. sırf vitrinlere bakmak, mağazalarda gereksiz kalabalık yapmak için güzide halkımız pazar günü dışarı çıkmaya karar vermiş. çocuklar erkenden kaldırılmış, anneanne veye babaanne evinden alındıktan sonra broadway'e doluşulup, beylikdüzü migrosa gelinmiş. gerçekten şahane bir mekan, bravo yurdum ailesi. zaten dolaş dolaş bitmez, kocaman ya, tüm pazarınızı orda harcayabilirsiniz.

ben o kadar duygusal bi başlık attım, duygusal bişiler yazcaktım nerden nereye geldik yahu :) hava gri gri olunca kendimi nezle gibi hissediyorum evden çıkasım gelmiyo. mutsuzum arkadaş, tadım tuzum kalmadı bikaç gündür.

seyyah gelsin mi bu ruh haline. bana lök diye uyan tek şarkı bu aralar. bi elde tombul şişen dier elinde vinstın dinlencek bi şarkı. etkilerine karşı önceden uyarıyım de, soradan sorumlu olmıyım bu gri havanın üzerine bu efkar şarkısını sölemekle. fak.
Seyyah - Replikas

0 cokguzel bir sayidir.: