CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

16 Eylül 2008 Salı

telifona mektup.

ve sonunda, 4 senelik yadigarım, emektar V3'üm dün akşam sıralarında daha fazla dayanamayarak hayata göz yummuş bulunmaktadır.

inanır mısın, sevgili V3 üm, şu kısacık ömrüne neler sığdırdık, bir ben bir sen bir de bebek bilir :) oyy yapmadım ben bu espriyi, edit, dileyt, imdat :D

hayatımda gördüğüm en takoz ve çirkin telefon olman, ilk başlardaki gözümü kör eden, zamanın en ince telefonu olma özelliğini ikinci plana atmıyor inan. ben seni sevip de aldım, sevdim mi adam gibi severim. ama gel gör ki, dünya nankör sevgili V3 üm. hep beraber mi olucaz sandıydın? taslaklara kaydedilen nice film, müzik, insan adı, o mesajlar, saatlerce süren telefon konuşmaları, odamda karanlıkta arkadan hafif bir müzik çalarken 40. dakkalarda kulağımı ısıtman ve kulak değiştirmem.. unutulur mu bunlar he sevgili V3 üm unutulur mu?

herşey bi yana, elinden gelenin en iyisini yaptın sen. ruh'un şad olsun, seni hiç unutmicam. gerçekten diyorum bak. eşlik ettiğin lise yıllarım, seni hatıralarda unutulmaz kılıcak, söz veriyorum.
o diil de yerine J700 diye bi telefon aldım sevgilim, samsunk. senden güzel olmasın pek güzel. dayanıklı bişeye de benziyo. yalnız böyle bi seçim düğmeleri var çok komik. göz gibi yada kulak gibi. göz gibi göz. böyle ortadaki gümüş ana seçim düğmesini burun, yandaki seçim düğmelerini göz olarak düşünürsen, enteresan bi gülen surat çıkıyo telefonun üstünde :)
yine de, taslakları not alıp tekrar yazmak, rehberi sim karta yedekleme sonucu oluşan 2. isimleri ayıklamak, bilgisayardan zil sesi ve duvar kağıdı atmak, ömrümden ömür götüren işler oldu inan.yapıcak bişey yok, hayat devam ediyür. vaden dolduysa elden ne gelir sevgili v3 üm.
kendine dikkat et, beni hiç unutma. kis yu so maç.

4 cokguzel bir sayidir.:

dide dedi ki...

anaa çok cici bişey bu. ama v3 olduğunu bilmiyodum adının.

tyler dördın dedi ki...

ya ya :) 4 senelik emektar yadigar diyorum daha ne diyim. ama yenisi de güzel kız, böyle gülen surat gibi suratı var :D

dide dedi ki...

samsunglara hemen alışılıyo emin ol :) sevdiriyo kendini meret.

tyler dördın dedi ki...

inşelleh diyorum. ama oyun fln istiyodum ben hiç olmadı oyun. dope wars, bejeweled, midnight poker :D bu 3ünü istiyorum, sabahtan beri uraşıyorum. aslnda böyle 50 küsür sms fln versem, çakal soyguncu telefon sitelerinden yükleyebilcem ama bedava bulcam diye heder ettim kendimi :)