CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

29 Eylül 2008 Pazartesi

parliament sinema kulübü.

bayram tatilinde evde oturup manyak gibi dvd izliceem gerçeğinden sıkılmaya başladım sevgili okur. güzel filmse verdiğim kiralama parasına kopyalama emeğine, orta kalite bi filmse netload ve rapidşeyr başında harcadığım vakte, mükemmel bi filmse verdiğim orjinal dvd parasına acıyorum artık. eskiden ne güzel parlement pazar gecesi sineması vardı, haftada bir kez de olsa şahane ve muhteşem bi filmi bedavadan izliyoduk. diceksiniz ki "şimdi yok mu sinema kanalları?" . elbette var. ama mesela biz ailecek dicitürke karşıyız, dsmart taraftarıyız. dsmart'ta da ücretli sinema salonu fln dışında abidik gubidik filmler oynuyo. hoş annem, manyak gibi sabahın köründe kalkıp izliyo onları ama :) parliament sinema kulübü nü ve pazar gecesi sinemasını çok özledim. bedavaya güzel filmler seyretmek istiyorum. ayrıca burdan filmekimi ni de kınıyorum. bi bok kalmamış bilet fln, gözlüklü bereli entel adamlar haftalar öncesinde rezervasyon fln yaptırmış, biletler çıkar çıkmaz "yıllardır sinemaya gitmiyormuşçasına" almış deli gibi. insaf ulan.

- waitress diye bi film izledim, pek güzel. daha dorusu, sabun köpüğü niteliğinde bi film. senaryo klasik, oyunculuk vasat, nadir güzel tarafları müziği ve duygusallığı. yani gerçekten tam anlamıyla sabun köpüğü. little miss sunshine tadında bi film olduğunda ötürü, onu sevdiyseniz bunu da seversiniz. si yu leyta aligeyta diyorum son olarak, tavoljenadan görüp hatırladım, barney stinson dan kaptım ehe :)

-baby don't you cry, gonna make a pie. quincy coleman - the pie song.mp3

6 cokguzel bir sayidir.:

gosalynmallard dedi ki...

allah seni inandırsın o "gözlüklü bereli entel adamlar"dan biri de benim taylır =)
ee lale kart diye bişi var, o kadar parayı boşuna mı verdik yahu!

tyler dördın dedi ki...

sen de mi brutus? hayır bunu bana yapma nolur :D
of yareppim, çıldıriciim kıskançlıktan. hınzırsın, hınzırlar ötesi yok. :)

Conrad Bundy dedi ki...

takmadığım bi gözlüğüm ve önünde 1907 yazan bi tinerci berem var. entel değilim. biletlere ilk gün saldırdım. bu işler böyle. saygılar. yarışmacı arkadaşlara başarılar.

gia dedi ki...

parliament sinema kulübü=careless whisper. yanlış mı hatırlıyorum tyler?

tyler dördın dedi ki...

ben de öle hatırlıyorum beybi :D

Unknown dedi ki...

Film Ekimine önceden 2 rezervasyon yaptıracak kadar entelim,berem yok,gözlüğüm yok.
Bir tanrım var,bi gitarım,adeta ben bir anadolugu cocugu kıracım,şaka lan şaka,gitarım mitarım yok.