CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

19 Eylül 2008 Cuma

oryanteyşın.

bugun gıttım okuluma, toplantı vardı 1 saatlik. a kuruyum ya ben şimdi, (ehe) haftada 9 saat dersim varmış. şaka gibi lan. işe giricem başka yolu yok. öyle sosyal aktiveteler sundular ki, briçtir fotoraftır 3bant bilardodur, hepsi muhteşem ötesi yetenekli ve meşhur insanlardan alınabilcek kurslar. zaten başarılıysanız takımları fln var hepsinin acayip sosyal olcam gibi. ben şimdi giderken diyodum, 100-150 kişi vardır fln diye. bi girdim konferans salonuna, eşşek gibi dolu agzına kadar. bu salon bildiğiniz cemal reşit rey'e yaklaşabilen bi boyutta salon. 500-600 kişi sırf A kurunda var. en az olan da bizmişiz, boş koltuklar fln vardı. şaşırdım arkadaş. her çeşit insan var, ben bi panik oldum. öylesine muazzam bi kalabalıkta, o kadar çok sayıda güzel karizmatik insanlar varki, hem kız hem erkek, kendımı ıstıklalde fln sandım.

neyse ben oturdum yerime, başladım mı kendi kendime sırıtmaya :D lan arkadaş delimiyim neyim, büyük bi sessizlik, hiç kimseden çıt yok hocayı beklıyoruz. ama öyle bi şapşallaştım ki ben güzel insanlara, kendi kendime sırıtıyorum,tutamıyorum kendimi sinirim bozuldu. :D bi de acayip sessiz ya salon, gülmemek için zor tutuyorum kendimi aazımı fln tuttum. saygı duruşlarında olur ya her liseliye, öyle. bi gülsem hohahaha diye gülücem kahkaha atcam, millet bakıcak "aa deli mi ne ayol" dicek :D

anlattılar işte 1 saat, işin özü new life, new adventures, heycan kapladı her bi yanımı.
oryante oldum size canım itü'lüler. o esmer müzisyen çocuk, teleferikte tanıştığımız thomyorke a benziyen çocuk, elbiseli ve gözlüklü kız, bide pirsinkli kızıl kız, allaşkına ilk arkadaşlarım siz olun, 5li bi arkadaş grubu olalım. :)

0 cokguzel bir sayidir.: