CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

17 Eylül 2008 Çarşamba

nah neh nah.

evet biliyorum, çok enteresan bi başlık ama önce hikayeyi dinleyin, başlığa bakıp yorum yapmayın. asıl anlatcaklarım başka başka :)


şimdi ben dün dersaneye gittim. mezun oldugum dersaneye. laci bey den edie yi almaya. laci bey sevdiğim bi bayan insanı. niye ismi laci bey, onu da bi soraki yazımda anlatcam, söz.


bu "idi" pek guzel bi film, görüp de param denk gelmediği için almak bi türlü kısmet olmayan bi film benim için. bu arada idi okunuyo, ilk bakışta edi diye okudunuz dimi yaa yaa. şimdi birbirimizi kandırmayalım, ucunda ölüm yok, gel itiraf et. :) muhteşem bi sanat eseri, mutlaka izlenmeli demiyorum ama, film izlicek boş vaktiniz varsa, ve film arıyosanız, benden size kıyak, alın izleyin. film bulmakla uğraşmadan.

her neyse işte, böyle hiç sevmedim yeni binayı, şato gibi, saçma sapan bi mimarisi var içinde sarmal merdivenler fln. 70'lerden kalma apartmanlar olur ya sarmal merdivenli, onlara benziyo. ama böle bi zil koymuşlar, çok hoşuma gitti. yıllardır aşık olduğum, alakasız yerlerde duyup da, hayatımı çok derinden etkileyen ama bi türlü indiremediğim bi şarkı. dedim bu böle olmicak çıldırıcam, eve geldim ve google a yazdım,"ne nanana" diye. ve sonunda kavuştuk. böle ispanyol ezgileriylen oynanılası bi şarkı. sizler için geliyür, taze upload ettim. :)




Nah Neh Nah - Vaya Con Dios

2 cokguzel bir sayidir.:

eloise vera dedi ki...

bana da birkaç ay önce bu şarkının "nenanana" kısımları gecenin bir vakti vahiy gibi gelmişti. rahatsız da etmiyor değil, devamı neydi neydi diye karın ağrısı ediyor. neyse ki buldum şarkının adını ve kavuştum şarkıya (:

tyler dördın dedi ki...

:) ya ya dimi. ben bu dersanede zil olarak sırf girişini duydum gitarlı yerini. sora zil bitti ben yürürken kendi kendime nenanana dedim böyle vahiy gibi :)
herkese öyle oluyomuş oley :D deli olmaktan korktuydum.