CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

14 Eylül 2008 Pazar

josé de ne ola ki?

şimdi bu blogun adı niye hoze, ben bile kendime sorar oldum, tık tık ile gelen bi okuyucunun sormaması too weird olur açıkçası.
josé, benim yıllardan beri sevdiğim çok güzel bi isim. yani çocuğum olduğunda izin verseler, josé koymayı bile düşünürüm. latin ismi zaten pek şeker. mesela bi de jorge var, o da horhe diye okunuyo, ilginç diil mi ama :) yemin ediyorum böyle isimler görünce ejnebü olasım geliyür.

bunların dışında bi de, pek sevdiğim bi insanla juliet - josé maabbetimiz, sevgi pınarımız var. bu cülyetlen hoze, tıpkı bir ana - otto, satine - christian, veyahut mikal - zia gibidir, öyledir yani bizim için. hayali insanlar ama isimleri bile karizmatik diil mi :) renklere dikkat ediniz yalnız, hepsi ait oldukları eserin ana temasını vurgulamakta :F

nese efendim, hozeyi beenmeyen taylır desin, cekin safra kesesi desin. ama ben anlattım, üstüme düşeni yaptım, içim rahatladı oh :)

7 cokguzel bir sayidir.:

dide dedi ki...

ben de sana istersen jose diyebilirim:) böyle bi düzeltme ister misin?

tyler dördın dedi ki...

yok yok guzel senin sayfandaki yerim :) ilk başta ben de insanlar jose yazar sandım ama tyler dördın o bağlantı kısmında daa guzel duruyo :)
sen bana özelden hoze de, inceden :D

dide dedi ki...

:) bende loca uygulaması yok monşer. alfabetik sıradayız hala. ama bi locam olsaydı siz monşerlik kontenjanından yerinizi kapmıştınız hoze.
hoze deyince de benim aklıma hep pantolon gelir. alamancada okunuşu öyledir çünküm :)

tyler dördın dedi ki...

nası yanı hoze demek pantolon mu demek ne enteresanmış :)
ayrıca monşerlik kontenjanımın farkındayım, bu elinde bi çeşit hediye çeki tutmak gibi bişey, ne zaman kullanılcaa bellı olmaz :)

jolene dedi ki...

cekin safra kesesi demem hiç ben.yabancı gibi o. hoze desem olur ivit ama on üzerinden 6 olur.mis gibisi tylerdır.binbeşyüz üzerinden bin beş yüzdür.

hayırlara vesile efendim.

tyler dördın dedi ki...

:) sufi misin sen. yeter artk hayırlı geceler, hayırlara vesile olsun. samanyolu tivi gibi konuşuyosun, çok gülüyorum :D
hozedir taylırdır, hepsi aynı kapıya çıkmazmı üstadım? mı ayrı yazılcak, dipnot. :)

jolene dedi ki...

samanyolu tiviyim ben.arda kuralla yunus günçe'yi beraber beşinci boyutta oynarken gördüğüm günden beri böyleyim.evet.