CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

25 Eylül 2008 Perşembe

dream on.

okulumun bu haftalık bitmesiyle bir uyumuşum dün gece sevgili okur, afedersin 10,5 saat civarı. dana gibi. :) haliylen bi sürü güzel rüyalar gördüm ama bi tanesini çok net hatrlıyorum. aslında her rüyadan sora uyandıgımda "oha ne guzel ruyaydı lan unutmamalıyım bunu yarın anlatırım veya anarım kendi kendime" dedim. ama dedikten sora hemen uyuyunca bi bok hatırlamıyorum malesef :D o kadar da tembihlediydim kendime.

her neyse rüyamız vefa'nın arka bahçesiyle başliyür. hababam sınıfının hocaları, kel mahmut fln böle bişeyin provasını yapıyolar, hababamın son günüymüş galiba mezun oluyolarmış, binadan çıkışı fln prova ediyolar. ön bahçede de bizimkiler istiklal marşında, müzikçinin eşliğinde :) sora zil çalıyo işte hababam koşuşturarak pansiyon binasından çıkıyo, orası da onların okuluymuş, sırf bizim kızların yatakanesi diilmiş,ortak kullanıyolar. tören bitiyo ağlaşıyolar, birbirleriyle vedalaşıyolar fln. bu "okul" filminde çocuğun kendini attığı yer var ya, oranın köşesi sigara mekanıdır vefada, tam orda güdük necmi'yi görüyorum, gidiyorum yanına. "güdük abi hayırdır hemen sigarayı yakmışsın törenden sora bizim gibi" diyorum. "ehehe ne sandın tylercım,hayat böyle" diyo. tyler sansürümsü tabi, ismimi sölüyo. tyler dicek hali yok :) işte beni nerden tanıdığını anlamıyorum, ürküp ön bahçeye gidiyorum.

bizimkilerin de töreni bitmiş, çantamı ve polarımı almak için sınıfa çıkıyorum eski sınıfıma. binanın girişinde birisini görüyorum,cimcikliyo fln hafiften, birisi davranışı, selamı tam. ben de gülümsüyorum sadece, yukarı çıkıyorum çantamı fln alıp aşağı iniyorum. nurettine borcum varmış tam 240 yetele. bu arada nurettin, vefanın kantini, veresiye verme zaafı var. bağırıyo arkamdan ne zaman verceksin fln diye. gidiyorum çat çat çat eline 250 yetele sayıyorum. "kendine iyi bak nurettin abi" diyorum. :D:D ön bahçeye doru yürürken yine birisi, arkadaşlarıyla. ufak bi göz selamından sora servise gidiyorum. ipodu kulaama takıp, kafamı uyumak için cama koyuyorum ki, o esnada uyanıverdim. pikem fln hep yere düşmüş, çok üşümüşüm. :)

6 cokguzel bir sayidir.:

dide dedi ki...

ben de bugün bi uyucam 12 saat. son 6 saati bekliyorum.

eloise vera dedi ki...

rüyanı yorumlayamadım valla (: sana bir şeyler anlatmıştır gerçi ama..
uzun uykular için bi sene filan beklemem lazım. malum öss. o vakte kadar somewhere between waking and sleeping durumuyla yaşamaya çalışmalar filan (:

tyler dördın dedi ki...

inan ben de bişi anlamadım :) ama güzeldi konsept olarak, kah güldürdü kah ağlattı :D

gia dedi ki...

naber? ne güzel bi rüya bu. okulunu özlüyo musun. sevgiler. :D

tyler dördın dedi ki...

iyiyim, teşekkür ederim, bence de güzel bi rüya, sevdirdi kendisini kereta :D özlemiyorum, burnumda tütüyo. geçen akşam yakınlarındaydım, çok hüzünlendim. akşamleyin unkapanı da bir başka olüyür :)

gia dedi ki...

gel o zaman bebeyim. sen de bizim burnumuzda tütüyosun. hani ben bişey yazıcaktım ya duvara. daha yazmadım. sen 'gelicem' de bir kere, yazıyı duvarda bil.:)