CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

15 Eylül 2008 Pazartesi

domates şorbesi.

bu tomatez varya, benım ıcın 24 saat ıcebılcegım, onunla beslenebılcegım bı corba. gerçekten normal bi insan böle bi yemek sevgisini bloguna yazmaz ama dayanamadım yanı sız dusunun bu aşkı :)
son zamanlarda ennemin her istedigimde yapacak vaktı olmamasından ötürü, knorr çabuk çorba lara alıştım. "hazır çorbadan çorba mı olur nan" diyenlere tarifi veriyorum, bi denesinler bakıyım.

kupamızın 3/4 üne kadar kaynar su koyduktan sonra, paket içeriğindeki tozu komple, hatta silkeleyerek dibine kadar kupaya boşaltıyoruz. dikkat edilmesi gereken yer önce su, sonra çorba. içindeki kıtırlar ekmek ihtiyacımızı karsılayamayacagından dolayı, annenıze kıtır yaptırıp içine atabilir veya bir dilim ekmekle içebilirsiniz. son olarak biraz karabiber ve parmesan rendesi, yoksa kaşar rendesi ekledikten sonra afiyetle içebilürüz. benim gibi biraz daha acı seven arkadaşlar, birkaç damla knorr acısso* ekleyebilirler. bilgisayar karşısında yatağınıza uzanıp, dexter veya how i met your mother izlerken sahane gidiyür.

* şaka maka acayip knorr reklamı yaptım, vallahi para almadım öyle bi niyetim yoktu :)

0 cokguzel bir sayidir.: