CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

13 Eylül 2008 Cumartesi

direksiyon sınavı.

direksiyon sınavı oldum ben bugün, hiç bi şeye bakmadılar 20-30 metre dümdüz sürdüm bi de sağa döndüm, sora tekrar düze çıktım sınav başlangıç yerine parkettim.
artık öyle cimri olmuşlar ki, parkuru 3 kişiye fln paylaştırıyolar. ne rampa kalkışı, ne geri gitme, öyle arabaya binsen sadece, el frenini indirsen, "tamam teşekkür ederiz" dicekler.

bence 100 alırım ben, alamaz mıyım? vallahi çok güzel sürüyorum böyle çok temiz, çok güvenli :) herkesin babası en iyi sürer ya, işte ben de öyle bir baba misali sürüyorum, inanmayan varsa gelsin binsin bedava.

bedava diyince aklıma, "yaannnnlııışş tartarsaaaa, beeedaaaavaaaa" sloganı geldi, dakka başı duymaya başladım bu aralar, popüler bir meslek. :)

4 cokguzel bir sayidir.:

dide dedi ki...

pöpüler şeyler bunlar pek tabi :)
bu aralar ben de arkadaş arabalarına biniyorum, test ediyorum güvenli sürüyolar mı sürmüyolar mı. sen de biraz alış gelip kontrol edicem :)

tyler dördın dedi ki...

benzin bedava olsa keşke, yada emerikalardaki gibi 1 dolar olsa, ben gelirdim ki oraya. sırf göstermeye gelirdim be dalga mı geçiyosun. benzin olmasa, dünyayı dolaşırım ben. :) evet, yaparım bunu.
hatta üstü açık bi klasikte, uzun ve ıssız yollarda günbatımına doğru giderken, ön koltukta oturcak hayal arkadaşı da arıyorum. :F

dide dedi ki...

aaa o bahsettiğin araba üzerine benim ne hayallerim var:)
ön koltuğu kiralayabilirim 1 yetele'ye. koltuk hamağa karşı hadi bakalım :)

tyler dördın dedi ki...

ya git hemen de kaptı. benim arabam o. ama hamağa veya salıncağa anlaşırız :F
nası da sattım gittim arabayı bi başına bırakıp :)