CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

16 Eylül 2008 Salı

dehşet şokolatası.


aranızda hıc okuyan var mı bılmıyorum ama, bi aralar böyle 11-12 yaşlarında, Thomas Brezina ' ya acayip sarmıştım. "Dört Kafadarlar Takımı" diye bi serisi vardu bunun tamam mı. ben de kuzenin odasında görüp birer birer çalmaya başlarken, bi baktım tüm seri benim odamda yataamın altında :) bi de saklamışım yataamın altına, yasak bişey yaptım ya. sanki 6 yaş büyük 17-18 yaşında adam salak çünkü, anlamicak benm çaldığımı :)

nese işte, bu serinin bi kitabı vardı; Dehşet Çikolatası diye.
çok da sürükleyici bi kitap, gerçi serinin tüm kitapları öyle de neyse. böyle bombalı çikolatalar fln var kitapta, inanır mısın sevgili okur, - belki inanamayabilirsin de - tam 2 ay fln şokolat yemeye korktum ya patlarsa diye :)
he bi de orda aksel vardı, benim adamım o, en çok aksel 'i severdim :D

eğer hala bu seriyle tanışmamış olanlar varsa aranızda, gençliğinden çok şey kaybediyo söliyim. 80-90 jenrasyonu olarak mutlaka her genç okumalı diyorum.

ilerleyen vakıtlerde, bu muhtesem serinin en sevdıgım kıtaplarına da değiniciyüm, her biri hakkında böle ufak infolar sizi bekliyor olucak :)

4 cokguzel bir sayidir.:

Adsız dedi ki...

hala duruyo galiba bende bu seri ya da durmuyor da olabilir emin olamadım zira evde değilim şu an ofisi boş yakaladım geziniyorum bloglarda. pek sürükleyici kitaplardı hepsi. lilo diye bi kız vardı büyüktü yaşı o zaman benden ama pek severdim avusturyalıydı bi de bunlar. aksel diye avusturyalı mı olur lan kesin babası gurbetçidir diye düşünmüştüm o çocuk yaşta. yaa yaa.

Unknown dedi ki...

Ya bende de vardı bi tane.Unuttum ama sıkılmıştım ben ondan.Aynen ha yaş ya 11 ya 12.Hadi olsun 13.Öyle şeyler.

tyler dördın dedi ki...

üf neler de düşünmüşsünüz conrad bey. o karının yaşı 19 muydu neydi abla gibiydi, bi de inek suratı vardı. ama aksel karizmatiktir. dominik vardı o da böyle inspector gadget mübarek, her bokundan elektronik fln bişeyler çıkardı profesör müdür nedir. :)

bu koleksıyonu satabılırım ılgılenen varsa bu arada. :D

sinan dedi ki...

Bunlari bi' ben okurdum saniyodum yav.