CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

17 Eylül 2008 Çarşamba

bugün elleh için ne yaptın?

bu soruyu duyunca çok gülesim geliyo benim. böyle bi tebessüm ediyorum mutlaka. ama öyle diil mi şimdi. bu soruyu duyunca böyle, özgün software ler yüklenmiş bir terminatör nesliymişiz gibi hissediyorum. sabah kalkınca primary target ler, secondary object ler fln.
akşam yatarken mission accomplished veya kırmızı bi mission failed yazısı. oldu olcak, "daily update" imizi de yapalım uyurken, tam olsun.
sorunun cevabına gelince; ben bugun yattım uyudum valla çok pis. yemek yedim, film fln seyrettim, böyle şeyler yaptım. ama kadir gecesinde oruç yapçam söz, onun bonus sevabı varmış :)
he bi de prep için sbs sınavına girdiydim ya, a kuruna düşmüşüm nihayet. dersler tırt olduğu için, seçmeli fransızca da alıcam ehe :) bi de işe giricem, iş adamı olcam, sivi fln da yazcam.ama asıl sınav öteki tarafta, benden söylemesi. kitapçık türünüzü işaretlemeyi unutmayın :)

4 cokguzel bir sayidir.:

dide dedi ki...

naptın naptın naptın
çok sıkılıyorum biliyo musun

tyler dördın dedi ki...

biliyorum farkettim :) işletme yaramadı sana. möhendiz olcaktın, biraber uzaya cıkacauduk :D şimdi olsa olsa ben uçarım sen de bilet kesersin :D

Unknown dedi ki...

bugun allah için çok yakışıklı bi çocuk gördüm ben.
Allah için taş gibiydi yani.
kıskıskıs.

tyler dördın dedi ki...

kıskıs gülmesen olmaz :) çocuğun haberi yoksa elleh için olmaz. çocuğun da kesildiğinden haberi olması lazım. o zaman sevapmış, vikedipedyada araştırdım.