CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

30 Eylül 2008 Salı

bayram şekeri.

- 250 gram kent toffie şekeri tek başıma yedim, dvd izlerkene. evet çok güzeldi. sıralamam limon>portakal>kayısı>çilek tir. bu sıralamaya uygun olarak önce çilekleri yedim, limonları sona bıraktım, o son 5 dakikayı bi soraki bayrama kadar unutamam. beyaz milkie leri klasman dışı tutuyorum dikkat ederseniz, onlar başkadır. meyvelilerden ayrı yenir. ayrıca elegan ların portakalı dışında gerisi yalandır vişne çilek fln bokuma benzer. portakala eyvallah. içinden akan reçel beni benden alır. zaten içine o reçeli de koymasalar çok boktan bi şeker olurmuş sade sade.

- ısteka aldım, özel yapım. 3 bant bilardo için. 50 avro saydım vallahi çok canım acıdı ama 1 aydır fln hayalini kuruyodum hep alcağım günün. hatta "orhan abi şimdi bakımını fln da anlat şu zımparadan güderiden fln ver çantaya nası koyalım" tarzında bi konuşmayı geçen gece uyumadan önce yataamda düşünmüştüm :) bugüne kısmetmiş, babamın gel gidek alalım ben senin eksiğini tamamlarım diyeceği tuttu, okey dedim. eksiği dediği de çantası boku püsürü. 50 yüro bana girdi ama yine n'aaber? bi ara 3 bant bilardo ve snooker sporları hakkında yazıcam, bilgilendiricem sizi merak etmeyin sevgili okur.

- maybe hanımın 4 mevsim şiiriyle, tavoljena hanımın özlem dolu mektubuna ölürüm. bu kadar da olmaz bişeyler yani, şaşırıverdim. gerçi her zaman olabilcek tesadüfler böle hikayeler fln ama yine de ürpermeme yetti.

- son olarak "happy ramadan feast, viva la islam" :D cydar bey ilen bayram kutlamamız. bundan sora böyle. :)

2 cokguzel bir sayidir.:

Unknown dedi ki...

İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız maybe ile.

ayrıca :
dis iz en atamatik mesaj
yeni adresim hellodomello.blogspot.com dur.geregının yapıldıgını farz ederim.Öperim.

tyler dördın dedi ki...

:D:D gereği çoktan yapıldı matmazel, yazıdaki linkten sağ frame e kadar hemen güncelledim

dis iz en atamatik mesaj tuv:

taşındı da ondan bu artislikler. tık tık yapın.